Voor elk vraagstuk een eigen specialist

Wij geloven namelijk in maatwerk. Alleen zo kunnen wij jou beloven dat we samen alles uit jouw business halen. Voor elk vraagstuk hebben wij daarom een specialist die ervaring heeft en kan meedenken in jouw expertise.

Ons team bestaat uit de volgende specialisten:

  • Albert Elsenaar (Businesscoach)
  • Martijn Ploeger (Crossfitbox-expert)
  • René Muller (leefstijlcoaches)
  • Rowel Westra (online personal trainer)

Albert Elsenaar

Albert Elsenaar helpt al meer dan 10 jaar professionals met het het succesvol neerzetten en uitbreiden van hun business. Mensen omschrijven Albert als een ambitieuze ondernemer en coach met specifieke ervaring en kennis in de sportsector.

Zo was Albert:
👉 Eigenaar van PT studio Urban Active en Bootcamp Veenendaal (400+ leden)
👉 Eigenaar van Inner Stance later The Power Community franchiseformule
👉 De Oprichter van het programma Reversed Engineering (groepsprogramma Personal trainers)
👉 Businesscoach van 150+ succesvolle ondernemers
👉 Eigenaar van Private Fit (privé-locaties voor Personal trainers)

Albert gelooft dat het succes van jouw business begint bij jou als persoon. Jouw verhaal, jouw ambities: zij vormen de basis van jouw business.

Martijn Ploeger

Martijn is onze crossfitbox-expert, en zelf ook een echte sportfanaat. Hij weet als geen ander hoe je jouw crossfitbox van level 0 naar 100 brengt.

Zo heeft hij zelf meer dan 10 jaar ervaring in het runnen van een eigen onderneming in de sportbranche. Een functioneel fitness & healthcenter waar hij mensen tussen 4 tot en met 60 jaar hielp om gezond en fit te leven.

‘Ik geloof erin dat iedereen een naam heeft. Nummers bestaan voor mij niet’, aldus Martijn. En dat is precies wat jij nodig hebt voor jouw crossfitbox. Liefde voor jouw werk, en de volle aandacht voor de mensen met wie je sport.

René Muller

Wil je graag gezonder leven en ben je op zoek naar een leefstijlcoach? Dan ben je bij René op het goede adres. Als leefstijlcoach begeleidde hij al meerere personen naar een gezonder en fitter leven.

In deze jaren als ondernemend leefstijlcoach leerde hij alles over het neerzetten van een sterk aanbod, het werven van klanten en het opbouwen van een succesvol bedrijf. En deze unieke kennis en ervaring brengt hij maar al te graag op jou over.

Rowell Westra

Deze ervaren online personal trainer helpt mannen tussen de 20 en 50 naar meer zichtbare spiermassa en minder vetmassa (5 tot 12 kilo) in 12 weken.

Rowell weet als geen ander hoe je jezelf online vermarkt om vanuit daar een eigen online sportbusiness op te bouwen. Via zijn Instagram-kanaal inspireert hij dagelijks vele mannen met zijn inspirerende content. Vol met praktijkvoorbeelden, before & after’s, tips en noem maar op.

Dus, wil jij als online personal trainer aan de slag? Rowell is jouw place to be.

Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om te groeien? Plan dan een kennismaking in.